Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

4x4 Český Snowboardový Pohár 2012: Začínáme ve Špindlerově mlýně, končíme v Peci pod Sněžkou

4x4 Český Snowboardový Pohár 2012: Začínáme ve Špindlerově mlýně, končíme v Peci pod Sněžkou
zdroj: tisková zpráva

Již devátý ročník závodů Českého snowboardového poháru se naplno rozjíždí poslední lednový víkend ve Skiareálu Špindlerův mlýn a po zastávkách v Rejdicích a na Klínovci skončí finálovým závodem první březnový víkend v Peci pod Sněžkou.

Systém závodů zachovává model z předešlých let, kdy je každá zastávka rozdělena do dvou dní – páteční registrace a tréninku a sobotního závodu. Všechny zastávky jsou součástí oficiální celosvětové série TTR /ticket to ride/, což staví celý seriál na úroveň mistrovských snowboardových závodů v ostatních zemích.

Účast v závodech je otevřena všem zájemcům z řad aktivních snowboarderů, kteří budou podle věku rozděleni do dvou kategorií – rookies a adults. Výsledky jednotlivých závodů se započítávají do celkového hodnocení, jezdec s nejvyšším počtem bodů se stane vítězem. Navíc zastávka na Klínovci je současně Mistrovstvím ČR ve snowboardingu v disciplíně halfpipe, poslední závod v Peci pod Sněžkou je pak zároveň Mistrovstvím ČR ve snowboardingu v disciplíně slopestyle.

Kalendář závodů:

27. - 28. ledna: Špindlerův mlýn (halfpipe, slopestyle)

3. - 4. února: Rejdice (slopestyle)

24. - 25. února: Klínovec (halfpipe)

2. - 3. března:  Pec pod Sněžkou (slopestyle)

Nedílnou součástí všech zastávek série 4x4 je kromě sportovního klání i pravidelný večírek pro jezdce, diváky, média i partnery závodů. Tyto párty se koná vždy v sobotu ve večerních a nočních hodinách ve vybraném klubu v rámci areálu.

Organizátorem série 4X4 ČSP je Asociace Českého Snowboardingu. Závody by se nemohly uskutečnit bez výrazné podpory našich sponzorů a mediálních partnerů, kterým tímto srdečně děkujeme!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,340 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma