Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Kam vyrazit v lednu?

Kam vyrazit v lednu?
Na brusle | zdroj: Profimedia

Nevíte, co v lednu dělat? Tak vyzkoušejte třeba některé tipy od nás!

Vzít holku na brusle je super nápad, ale co takhle bruslení venku pod širým nebem? Podívejte se, zda i ve vašem městě naleznete veřejné kluziště a jděte spolu třeba tam. Můžete se domluvit také s dalšími přáteli, bude to o to větší zábava!

Dívky zajisté dostaly pod stromečkem pěknou šálu, a tak se chtějí ukázat, takže neváhejte a vymyslete nějakou akci venku.

Krásná je také procházka nočním městem, které už není plné hystericky pobíhajících lidí, honícími se za dárky. I když se nad město snese mlha, vypadá to velmi romanticky a cesta ve dvou také lépe utíká, takže se teple oblečte a jděte se projít!

Procházka s pěknou dívkou do zasněžené krajiny. Krása, ne?
Procházka s pěknou dívkou do zasněžené krajiny. Krása, ne?

Na horách

Snad už ten sníh napadne! A pokud se tak brzy stane, určitě na hory jeďte. Stavět sněhulákamůže být zábava i pro nelyžaře, stejně tak jako jízda na saních. No jen si vzpomeňte na dětská léta! A můžete do toho vnést i trochu romantiky – nečekaná koulovačka může být skvělým oživením. Nejhůře po sobě můžete házet blátem...

Na horách si ale určitě nezapomeňte dát něco teplého do žaludku – svařené víno, horká medovina, protože to je zkrátka potřeba a tělo se prohřeje.

Na vesnici

Pokud máte blízko vesnice (ale třeba i toho města) les, běžte se projít a třeba narazíte na zajímavá zvířata. Pozorování srnek může být dech beroucí. A i kdybyste viděli jen malého zmrzlého broučka, určitě i tak to za to stálo, protože tam určitě nepůjdete sami!

Pořádnou koulovačku doporučují čtyři z pěti koček. Pátá hraje v reklamě.
Pořádnou koulovačku doporučují čtyři z pěti koček. Pátá hraje v reklamě.

Kultura

Určitě se také nezapomeňte podívat, co se ve vašem okolí aktuálně děje. Třeba zrovna vás něco z mnoha programů zaujme! Nebojte se jít tedy do kina, divadla, ale třeba i na nějaký malý koncert do blízké kavárny.

AUTOR: Jitka Čepeláková

Obrázek zdroj: Redakce

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma