Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Lyžařské areály na jedno kliknutí

Lyžařské areály na jedno kliknutí
zdroj: tisková zpráva

Sníh už pomalu klepe na skluznice lyží, a tak není na škodu začít se poohlížet po vhodném zimním areálu na pořádnou lyžovačku. Letos může být výběr toho pravého o něco jednodušší. Portál Ceske-sjezdovky.cz má ambice poskytovat komplexní informace o možnostech zimního vyžití na horách v České republice. Jak se mu to daří?

Stránky www.ceske-sjezdovky.cz nabízejí svým čtenářům přehled všech horských středisek, kterých je v databázi aktuálně přes dvě stě. Jejich detail obsahuje podrobné informace, mapu s polohou areálu, přehled sjezdovek, záběr z online kamery a v neposlední řadě také hodnocení uživatelů.

Na hlavní stránce serveru návštěvník najde rychlý přehled českých hor (jak v podobě seznamu, tak i přehledné mapy), aktuální přehled středisek seřazený podle množství sněhu a podle hodnocení uživatelů. A samozřejmě novinky ze všech areálů. Pro hledání konkrétního ski areálu se dá použít i vyhledávací pole s bezchybně řešeným našeptávačem, který dokáže nalézt to správné středisko, i když neznáte přesný název – napoví vám ho.

Přehled ubytovacích zařízení ve střediscích

Další, neméně důležitou, částí je přehled ubytovacích zařízení v jednotlivých střediscích. Ta mohou jejich majitelé zdarma přidávat. To se také děje, takže zájemce o ubytování si přijde na své ve všech svých oblíbených destinacích.´

Na závěr snad pár negativ. Je vidět, že portál je poměrně nový, takže příliš  uživatelských recenzí jednotlivých areálů na portálu není. To však zřejmě spraví čas. Dalším drobným nedostatkem může být to, že velmi dobré vyhledávání s našeptávačem není použito i na ubytování. Škoda, určitě by to dokázalo ušetřit spoustu času s hledáním konkrétní chaty či hotelu. To jsou však jen drobné vady na kráse, které rozhodně nemohou pokazit celkový dobrý dojem. Alespoň mají autoři co vylepšovat.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma