Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 1°C Oblačno

Nestihli jste letos tropy a moře? Navštivte Tropical Island!

Nestihli jste letos tropy a moře? Navštivte Tropical Island!
Tropical Island | zdroj: dailymail.co.uk

VIDEO. Tropical Island se nachází asi 60 km jihovýchodně od Berlína. Návštěvníky potěšíme tím, že se tu nezavírá, protože Tropical Island jede nonstop. Nenabízí tedy jen vodní radovánky, ale i nocleh pro své návštěvníky.

Ten si mohou dopřát v chatce, stanu nebo přímo na pláži. Za jeden den si můžete užít opravdu tropické moře, které nabízí i brouzdaliště pro malé návštěvníky. K odpočinku a relaxaci pak můžete využít romantickou lagunu Bali. Pokud jste nenavštívili deštný prales, v Tropicalu i to je možné. Tropický prales skýtá přes 50 000 stromů, keřů a tropických rostlin, které se nacházejí přímo v pravé džungli! 

maps.google.cz
maps.google.cz

Čas na relaxaci

I pro rodiče, kteří tento ráj na zemi navštíví se svými ratolestmi, lze najít vhodné místo k odpočinku, a to v relaxační části, která nabízí saunový svět, parní a bylinné lázně, koupele nebo také solné a vonné jeskyně.

Vstupné platíte jen jednou, a to když přicházíte. Můžete tu být celý den, týden, podle vaši libosti!
Vstupné platíte jen jednou, a to když přicházíte. Můžete tu být celý den, týden, podle vaši libosti!

Kde se občerstvit

Nejvíce navštěvovanou restaurací je samoobslužná pizzerie Mondial, kde můžete dostat pizzu s coca-colou zhruba za 10 eur. Najdeme však i ovocný bar, cukrárnu a zahradní restauraci s jevištěm, kde se konají různé taneční a kouzelnické exhibice. V celém areálu platí zákaz kouření. 

Vstupné

Může se zdát, že vstupné 25 eur je moc. Ale co je hlavní, nezáleží na tom, jestli jste tam den nebo týden. Tato cena je stejná. Pokud jednou vejdete, tak jednou platíte. Troufám si říci, že cenově vstup v českých aquaparcích vyjde někdy mnohem více. 

V Tropical Islandu můžete strávit i noc.
V Tropical Islandu můžete strávit i noc.

Odjezdová místa                                                                                                                   

Pokud tedy nebudete mít co dělat o státním svátku v listopadu, neváhejte a využijte akční nabídkyCK Ternotour. Vyjíždí se z Chomutova, Mostu, Bíliny a Teplic. Více informací pak nawebových stránkách cestovní kanceláře

AUTOR: Eva Málková

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma