Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Sjezdovky v Herlíkovicích se otevřou v pátek třináctého

Sjezdovky v Herlíkovicích se otevřou v pátek třináctého
Herlíkovice, snowpark | zdroj: Profimedia

Po dvou týdnech průběžného zasněžování se 13. prosince rozjedou lanovky a vleky v Herlíkovicích, největším skiareálu společnosti Snowhill, která provozuje celkem šest lyžařských areálů po celé České republice. 

Lyžaři se mohou těšit nejen na skvěle upravené sjezdové tratě všech úrovní, ale i na nově vybudovanou restauraci alpského typu s venkovní terasou. Snowhill se v letošní sezoně zaměřuje na komfort služeb pro své návštěvníky.

„Provoz spouštíme symbolicky v pátek třináctého a to večerním lyžováním od 18 do 21 hodin na osvětlené sjezdovce zvané Severní. O víkendu 14. a 15. prosince již bude fungovat pravidelně denní lyžování v celém areálu od 8.30 do 16 hodin a přidáváme i večerko v části Bubákov. Všechny lyžaře bych však rád pozval do nové restaurace u dolní stanice čtyřsedačkové lanovky na červené sjezdovce. Samoobslužná restaurace nabízí kromě 12 jídel na výběr i super výhled z terasy s kapacitou 80 lidí,“  láká do areálu jeho vedoucí Marek Lambert.

Další novinkou je i rychlé připojení na internet u restaurací, nástupních a výstupních stanic lanovek a vleků. WiFi zdarma můžete využít na stažení nové mobilní aplikace se soutěží. Denně mají majitelé chytrých telefonů a tabletů šanci vyhrát skipas do libovolného areálu Snowhill.

Tradičně již vypravuje Snowhill do svých areálů speciální linky skibusů. První pojede již tento víkend do Herlíkovic a to v sobotu i neděli v 6.35 hod. z Černého mostu v Praze. Návrat po celodenním bezstarostném lyžování je plánován na 17.50 hod. Letošní novinkou je online rezervace skibusu na webových stránkách www.snowhill.cz. Zákazníkům je denně k dispozici také infolinka na tel.: 737 222 456 nebo web www.snowhill.cz, kde naleznou veškeré informace o lyžařských střediscích Snowhill, ale i další informace, ceníky, aktuality nebo třeba aktuální informace o počasí.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma