Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Sportovní nadšenci míří na mezinárodní veletrh do Brna. Nudě vstup zakázán!

Sportovní nadšenci míří na mezinárodní veletrh do Brna. Nudě vstup zakázán!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Ať už holdujete jakémukoli sportu, budete na veletrhu SPORT Life ve svém živlu. Na brněnském výstavišti si od 10. do 13. listopadu můžete prohlédnout a vyzkoušet sportovní vybavení všeho druhu, chybět nebude ani oblečení či potřeby pro volný čas.

Na návštěvníky čeká deset pavilonů, včetně třech největších, kde se bude prezentovat na 350 vystavovatelů z 16 zemí.  Tradičně bohatý doprovodný program slibuje zážitky pro malé i velké návštěvníky.

„Brněnský veletrh SPORT Life patří k nejvýznamnějším sportovním akcím svého druhu ve střední Evropě, těší se velké oblibě jak u vystavovatelů, tak u návštěvníků – loni jich přišlo přes 40 000. Věříme, že tuto hranici se podaří překonat i během letošního jubilejního ročníku,“ říká ředitel veletrhu Jan Kuběna.

Zájemci zde mají jedinečnou možnost zboží si prohlédnout, vyzkoušet a porovnat s konkurencí. Na své si přijdou opravdu všichni – od outdoorových nadšenců, přes fanoušky zimních sportů po příznivce fitness. Velký prostor je věnován také vybavení pro míčové, raketové a halové sporty či populární cyklistice.

Na Sport Life dorazí i sportovní hvězdy

„Návštěvníci veletrhů se mohou setkat se zajímavými českými i zahraničními sportovními hvězdami. Své výkony a úspěchy budou na brněnském výstavišti prezentovat také úspěšný motocyklový závodník Karel Abraham, špičkový český boxer Lukáš Konečný, zlatý olympionik z Pekingu – sportovní střelec David Kostelecký či badmintonista Petr Koukal,“ prozradil o doprovodném programu Kuběna.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dorazí rovněž letošní mistři světa v cyklistice Jaroslav Kulhavý, Michal Prokop či Jiří Ježek. Díky tele-mostu se s návštěvníky podělí o čerstvé zážitky z právě probíhajícího závodu v sólové přeplavbě Atlantického oceánu nejvýznamnější český jachtař Milan Koláček.

Jak zůstat v kondici a fit

Každoročně je velkým lákadlem také bohatý doprovodný program. Letos se můžete těšit na testování outdoorového vybavení,  cyklistickou show, módní přehlídky, ukázky skateboardingu, freestyle BMX či MTB. Milovníci skateboardů poměří své síly v soutěži Skate Slalom Open 2011.

V areálu je připravena lezecká stěna, rovněž můžete vyzkoušet oblíbený barmský most. Odborníci vám ve stanovém městečku pomohou vybrat stan přesně podle vašich požadavků – a rovnou si ho můžete vyzkoušet. Tělo můžete potrápit třeba v lanovém centru, na lekcích zumby nebo při speciálním kardiovaskulárním programu Krankfitness.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

V centru zdraví a zdravé výživy vám poradí, jak zůstat v kondici a fit. V pavilonu G1 se budou testovat elektrokola, v pavilonu A1 pro změnu zase outdoorové vybavení. Milovníci lyžování se mohou zúčastnit aukce, v níž lze získat nejnovější modely lyží za výhodné ceny. Na děti čekají na brněnském výstavišti nejrůznější sportovní soutěže a atrakce, takže nudit se určitě nebudou (spíš se jim nebude chtít domů).

Společně s veletrhem SPORT Life probíhají ještě cyklistický veletrh Bike Brno, výstava lodí a vodních sportů boat Brno a výstava karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma