Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Ze sjezdovky do bazénu. Lyže a plavky s sebou!

Ze sjezdovky do bazénu. Lyže a plavky s sebou!
Janské lázně | zdroj: Redakce

Už cítíte příjemnou únavu, dáte si tedy poslední sjezdovku a sjedete o pár desítek metrů níž, k novému Aquaparku. Tam sundáte lyže, nasadíte plavky a tiše vklouznete do bublinek, sauny nebo si jen tak zaplavete v bazénu. Komfort, známý spíš ze zahraničních lyžovaček, si v českých cenách můžete užívat i u nás.

Janské lázně nejsou jen lázně, jsou také vstupní branou do jednoho z největších a nejmodernějších lyžařských rezortů v Krkonoších Černá hora - Pec pod Sněžkou. Přímo z centra města se kabinkovou lanovkou dostanete na Černou horu, odkud vede téměř čtyřicet kilometrů špičkových sjezdovek, na kterých jezdí přes dvacet vleků a lanovek.

Nejsme ale jen na horách, jsme také v lázních, a tělo proto můžeme potěšit hned dvakrát: sportem a lázeňskými procedurami, využívajícími zdejší teplé minerální léčivé prameny. Janské lázně na letošní lyžařskou sezónu připravily speciální pobytové balíčky „Ze sjezdovky do bazénu“. Zkuste sem přijet, třeba na prodloužený víkend, nebo na celý týden a uvidíte, jak pookřejete.

Součástí pobytů je i volný vstup do nového Aquacentra, masáž a perličková koupel. A pokud náhodou neholdujete lyžování nebo snowboardingu, nevadí. V tom případě přidejte pár lázeňských procedur, nebo si půjčte sáňky a vyrazte na unikátní sáňkařskou dráhu, na které se pobaví nejen děti, ale i my dospělí.  

Na čtyřdenní nebo týdenní pobyt „Ze sjezdovky do bazénu“ můžete do Janských lázní přijet minimálně do 6. dubna, pokud bude sníh, tak i později. 

O Janských lázních

Léčebné lázně leží přímo v centru Krkonošského národního parku, v malebném městečku Janské lázně, které vás uchvátí svými romantickými horskými scenériemi. Teplé minerální prameny, které tu po staletí vyvěrají, se využívají při léčbě pohybových a neurologických potíží. Kromě léčebných pobytů se sem jezdí také za skvělým lyžováním a turistikou.

Obrázek zdroj: Redakce

Více na http://www.janskelazne.com.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma