Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Chcete být in? Choďte na kávu do Starbucks

Chcete být in? Choďte na kávu do Starbucks
zdroj: Mediafax

Starbucks – celosvětový americký řetězec je čím dál víc populární. Kdo neokusil, jako by nebyl. Co činí tuto kávu tak výjimečnou?

Nejen káva

Jen málokdo ví, že tato káva je připravována zcela ekologicky z pečlivě vypražených kávových bobů po celém světě. Ze široké nabídky sortimentu si dokáže vybrat opravdu každý, od klasického espressa přes café latté až po ledové nápoje, které skvěle osvěží v letních dnech. Velmi známé jsou také populární vánoční edice, které již několik let každoročně nabízí perníkové a oříškové latté, k dostání pouze v zimě. Kdo kávě příliš neholduje, může si vybrat horkou čokoládu či širokou nabídku džusů nebo čaj. Milovníci sladkostí mohou ke kávě zakousnout různé zákusky, ať už to jsou muffiny, ovocné tartaletky, sušenky cookies, nebo je libo něco jiného? Stačí si jen vybrat.

Velkou roli hraje také prostředí a v tomto případě se můžeme přesvědčit, že interiér dělá opravdu hodně. Téměř každá kavárna je laděna do tónů teplých zemitých barev, převládá škála hnědých a zelených odstínů. Je také zvykem, že ve větších kavárnách zde můžeme najít i knihovnu, která dodává pocit domova. Možná proto zde lidé chodí nejen na schůzky s přáteli, ale také pracovat nebo se učit. Příjemná atmosféra a dostatek prostoru zajistí v kombinaci s výbornou kávou či jiným nápojem skvělé prostředí pro práci i odpočinek.

Akce s touto kávou spojené

Kdo má zájem, pravidelně se zde také pořádají semináře kávy a jiné akce. Pokud chcete být o všem včas informováni, sledujte obsah zdi na facebooku kavárny Starbucks. Rovněž není problém odnést si kousek Starbucks i s sebou domů, ať už je to v podobě hrníčku či termosky nebo je také možnost zakoupit si vybraný druh kávy přímo na prodejně.

Pořád se ještě ptáte, proč jsou tyto kavárny tak oblíbené? Navštivte jednu z nich a přesvědčte se sami. Můžete také diskutovat na našich facebookových stránkách.

Více naleznete na StudentPoint.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma