Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Do prahy pro evropské moky: Vínobraní

Do prahy pro evropské moky: Vínobraní
zdroj: tisková zpráva

Prodejní velkosklad vína Vínobraní uvádí v letošním roce do provozu společnost Domaine R&W. Vínobraní nabízí výběr českých, moravských i zahraničních vín za velkoobchodní ceny nejen pro gastronomii a firmy, ale i pro privátní klientelu. Jak plochou, tak rozsahem sortimentu se jedná o bezkonkurenčně největší prodejní místo vína v Praze.

Vínobraní se nachází v Praze 10 – Hostivaři, v ulici Služeb 4. Na ploše 700 m2 zde naleznete sortiment o rozsahu více než 1000 různých vín. Kromě vín jsou součástí nabídky také koňaky, armaňaky a doutníky. Vína sedmi špičkových moravských vinařství – Ampelos, Dobrá Vinice, Jedlička & Novák, Kovacs, Lahofer, Trpělka & Oulehla a Šlechtitelská stanice vinařská V. Pavlovice – lze zakoupit za ceny „ze sklepa“.

Nákup ve Vínobraní nevyžaduje žádnou zvláštní registraci a díky provozovateli, společnosti Domaine R&W, Vás vždy obslouží zkušení sommeliéři. Pro co největší komfort zákazníků nabízí Vínobraní více variant nákupu. Prodejní velkosklad lze navštívit osobně nebo můžete objednávky řešit prostřednictvím e-shopu na stránkách www.vinobrani.eu.

Tipy pro vás

Díky širokému portfoliu Vínobraní umožňuje nejen pravidelné zásobování restaurací, ale též zajištění vín pro firemní či privátní akce nebo dodání firemních dárků - včetně zabalení a polepu firemními etiketami.

„Hlavním smyslem Vínobraní je dát skutečně dobrým vinařům možnost prezentovat jejich vína na pražském trhu a učinit je co nejdostupnějšími,“ říká Martin Doležal, obchodní ředitel, a dodává: “Současně si zakládáme na skutečné férovosti cen vín v naší nabídce. Od každého vinaře máme doporučené jak velkoobchodní, tak maloobchodní ceny. Finální ceny se pak odvíjejí od množství objednaného vína, při odběru většího množství tedy zákazník ušetří. Pro koncového zákazníka, který si chce koupit víno domů pro vlastní spotřebu, ale i tak zůstane cena nižší než kdekoliv jinde.“

Aby každý zákazník měl možnost skutečně vědět, co kupuje, pořádá Vínobraní v průběhu roku pravidelné degustace za přítomnosti vinařů, ať již přímo v prostorách velkoskladu nebo v Salonu Paukert na pražské Národní třídě.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma