Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Polojasno

Jste milovníky dobrého vína a krásného ubytování?

Jste milovníky dobrého vína a krásného ubytování?
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Hotel Golf Garni*** je jednou z mnoha perel zasazených do náhrdelníku tepaného z kulturních i přírodních krás města Mikulova. Nachází se na ulici Vídeňská nedaleko historického centra, kde si můžete zpříjemnit Váš pobyt u nás. Stylové zařízení hotelu zaručuje komfort a zázemí pro každého hosta. V naší nabídce je třináct dvoulůžkových, plně vybavených a klimatizovaných pokojů s možností přistýlky. K hotelu patří parkoviště s bezpečnostními kamerami.

Náš hotel také disponuje seminární místností, kde je možné pořádat školení až pro 20 účastníků, ke kterému Vám můžeme poskytnout potřebné technické vybavení. Tato místnost je vhodná také k firemním či rodinným setkáním. Rádi Vám při těchto příležitostech nabídneme zajištění cateringu během akce i po ní. Nedílnou součástí námi poskytovaných služeb je kvalita a profesionální přístup, na kterém si zakládáme.

Co do prostředí hotelu je seznam nabízených možností a zážitků takřka neomezený. Mikulov byl vždy známý slunnými vinicemi a dobrým vínem a ani dnes tomu není jinak. Z nabídky vinoték, vinařských stezek a každoročně pořádaných vinařských akcí si určitě vybere i ten největší znalec vín. Hotel Golf Garni vlastní vinný sklep přímo v centru Mikulova. Ideálním využitím sklepních prostor jsou soukromé akce, jako např. večírky, firemní setkání a degustace. Pro zintenzivnění zážitků z koutu Jižní Moravy zde máme víkendové vinařské pobyty, kdy si na své přijde milovník historie, gastronomie i  dobrého vína.

Konferenční místnost hotelu Golf Garni zdroj: tisková zpráva

Ovšem nejen hledáním toho nejlepšího z mikulovských vinic lze využít volný čas strávený u nás. Pokud máte rádi dovolenou ve znamení aktivního odpočinku, jistě Vám přijde vhod široký okruh aktivit, kterým se po dobu pobytu u nás můžete věnovat. Cykloturistika, jízdy na koních, fitness, vodní sporty, golf – to vše a ještě mnohem více najdete v Mikulově a jeho okolí. Pro ty z Vás, kteří se rádi nechávají hýčkat, má naše město  připravené relaxační centrum. Zde si můžete zpříjemnit den např.  masážemi, saunou či solnou jeskyní. Využít můžete také rakouské termální lázně, které jsou necelých 30 km od hotelu. Otázku dopravy vyřešíme za Vás. Součástí námi poskytovaných služeb je také zabezpečení transportu hostů novými devíti místnými vozy značky Caravela VW.

Speciálně pro naše hosty je v restauraci a pizzerii Bowling, kterou najdete přímo naproti hotelu, sleva 10% na všechny sportovní aktivity. Vyzkoušet si můžete nově otevřený golfový stimulátor “Hi defninition golf“ s dvaceti golfovými hřišti ve skvělé 3D kvalitě, laserovou střelnici, šesti dráhový bowling či elektronické šipky. K dispozici Vám bude také pokerová herna a samozřejmě bohatě zásobený bar.  Pro všechny golfové zájemce budou jistě zajímavé zkoušky HCP 54 pořádané golfovým klubem Golf Club Cardinal, jehož sídlo se nachází právě v našem hotelu.

Hotel Golf Garni zdroj: tisková zpráva

Ale tím nabídka našich služeb zdaleka nekončí. Úzká spolupráce se vzdělávací agenturou Green plus s. r. o., jejíž školící středisko se nachází právě u nás, nám dovoluje rozšířit sortiment nabídky také o pořádání školení, seminářů a teambuildingu se zaměřením na vzdělávání manažerů a firem v oblasti manažerského rozvoje a komunikace, obchodní komunikace a obchodních dovedností. Bohatá praxe lektorů z agentury Green plus s. r. o. ve spojení s individuálním přístupem ke každému klientovi zajišťuje kvalitní výsledek všech vzdělávacích, rozvojových i tréninkových projektů.

Hotel Golf Garni je ve světě ubytování a pohostinství nováčkem, přesto byla jeho první sezóna více než úspěšná. Vděčíme za to nejen vysoké úrovni poskytovaných služeb, ale především Vám, našim hostům. Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na Vaší další, a věříme, že ne poslední, návštěvu.

Vinný sklípe hotelu Golf Garni zdroj: tisková zpráva

Hotel Golf Garni***

 http://www.hotelgolfgarni.cz/

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma