Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 2°C Dešťové přeháňky

Na lyže!

Na lyže!
zdroj: tisková zpráva

Těšíte se na letošní sněhovou nadílku a zimní radovánky?

Pokud si chcete vyzkoušet netradiční atrakce a zároveň zažít trochu adrenalinu, máme pro vás dobrou zprávu. Milka Funpark přiveze na české hory atraktivní program, který potěší všechny milovníky sportu a zimních radovánek. Na první víkend s atrakcemi Milka Funpark a Milka lyžařskou školou se můžete těšit už 23. a 24. ledna na Klínovci. Milka Funpark postupně zavítá na devět oblíbených horských středisek v České republice a sezónu zakončí 20. a 21. března v Peci pod Sněžkou.

Neopakovatelným zážitkem jistě bude střelba z obřího praku „koulometu“, velká skládačka Milka Tetris nebo zvětšené verze oblíbené stolní hry mikádo, překřtěného podle fialové kravičky na „Milkádo“.

Stejně jako v minulém roce je pro návštěvníky Milka Funparku k dispozici půjčovna snowboardů spolu s instruktorem, který naučí začátečníky základy tohto populárního sportu a pokročilým pomůže zdokonalit se v technice. Chybět nebude ani stolní fotbal a „snowskate“.

Ani tento rok nepřijdou děti o oblíbené lekce lyžování v lyžařských školách Milka. Profesionální instruktoři seznámí děti zábavou formou s tajemstvím lyžování a Milka jim k tomu poskytne veškeré vybavení, jako jsou slalomové tyče, bezpečnostní helmy apod. 

Kdo navštíví Milka Funpark určitě nebude litovat. V lyžařských střediscích Herlíkovice/Bubákov, Mísečky, Bílá, Špičák Železná Ruda, Červenohorské sedlo, Klínovec, Rokytnice nad Jizerou, Zadov nebo Pec pod Sněžkou bude díky značce Milka opravdu veselo.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma