Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Podpořte dobrou věc a přitom si užijte zábavu na festivalu Barevná planeta

Podpořte dobrou věc a přitom si užijte zábavu na festivalu Barevná planeta
Festival Barevná planeta | zdroj: Barevná planeta

Tento víkend (v sobotu a neděli) vypukne v Ústí nad Labem již po šestnácté multietnický festival Barevná planeta. Svou účastí podpoříte dobrou věc a ještě si poslechnete spoustu hudby nebo zhlédnete divadelní představení. A to všechno zcela zdarma.

Prvním číslem, které dny Barevné planety otevře, bude páteční divadelní hra Tkalci v Činoherním studiu. V sobotu se rozezvučí oboje hudební scény na ústeckých náměstích - Hlavní stage na Mírovém a Malá stage na Lidickém - už v pravé poledne. Slyšet můžete kapely doslova z celého světa. Dalekou cestu vážili do Ústí muzikanti z Jamajky (RHAATID and band), Sýrie (WASFI MASSARANI + RIBELO) nebo Afriky (Njachas). Hlavní scéna prezentuje "worldmusic", ta Malá představuje publiku jak hudbu, tak např. africké tance, americký gospel, etno-workshopy a další z doprovodných programů. 

Celou akci pořádá nezisková organizace Poradna pro integraci. Festival by nemohl existovat ani bez Evropského fondu na podporu integrace příslušníků třetích zemí a Ministerstva Vnitra ČR. Záštitu nad festivalem na sebe vzal primátor města Ústí nad Labem Ing. Vít Mandík a náměstkyně primátora Ústí nad Labem Bc. Zuzana Kailová.

Staňte se sami součástí Barevné planety a vyražte první zářijový víkend za zábavou třeba právě do Ústí.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma