Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Pražský Radiopalác v tibetském a nepálském stylu

Pražský Radiopalác v tibetském a nepálském stylu
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Pražané i návštěvníci hlavního města mohou v sobotu večer v prostorech Radiopaláce na Vinohradech shlédnout putovní výstavu zajímavých fotografií z oblasti Solo Khumbu a Káthmandú, která je zde instalována v rámci projektu "Pomoc Tibetu a Nepálu".

Za společenským večerem občanského sdružení ATMA DO, který začíná ve velkém sále Radiopaláce na pražských Vinohradech v sobotu v 18 hodin, je bohulibý úmysl pomoci dětem v Nepálu.

Vstup na akci sdružení ATMA DO a raut je zdarma, přijít může kdokoli. Příspěvek ve výši 300.- korun na osobu bude věnován jako sponzorský příspěvek do projektu výstavby školy a internátního zařízení v Solo Khumbu.

Raut s občerstvením v tibetském a nepálském stylu

Na programu bude nejen poděkování partnerům projektu "Pomoc Tibetu a Nepálu", sponzorům dětí, institucím a organizacím, ale také představení nové fáze projektu – Stavba školy a internátního zařízení v Solo Khumbu a také raut s občerstvením v tibetském  a nepálském stylu.

Kulturní část programu spočívá ve vystoupení dvojnásobného mistra ČR ve stepu a aktivního dobrovolníka v projektu Otto Kočího, vystoupení závodního tanečního páru v kategorii standardních tanců a speciální taneční choreografie na hudbu s tibetskými prvky Kolo života.

Během večera je připravena ke shlédnutí  putovní výstava fotografií z oblasti Solo Khumbu a Káthmándú. Výstavu zaštítil pražský primátor Pavel Bém.

 

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma