Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Rodinná dovolená v Jižním Tyrolsku

Rodinná dovolená v Jižním Tyrolsku
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Největší lyžařská síť světa Dolomiti Superski je více než přátelská k rodinám s dětmi a nabízí jim výhodné lyžování. O děti tu bude skvěle postaráno, zalyžují si zdarma a ještě se při tom výborně pobaví. Přidejte k tomu 300 slunečných dní každý rok a máte dokonalou dovolenou takřka jistou.

Jihotyrolskou síť rodinných hotelů Familienhotels tvoří 26 nezávislých hotelů vhodných pro rodiny. V každém z hotelů se o děti postarají kvalifikované a zkušené chůvy, rodiče tak budou mít čas na sebe a na lyžování. Hotely musí splňovat přísná kritéria, nutná pro skvělou rodinnou dovolenou - např. pokoje upravené pro rodiny, dohled nad dětmi i během jídla, speciální programy pro děti, atd.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Právě podle kritérií, které musí hotely splňovat, jsou rodinné hotely rozděleny do tří barevných skupin - žluté, oranžové a červené. Žluté splňují základní kritéria, oranžové vyhovují základním a nadstandardním kritériím a červené jsou opravdu ty nejlepší, které splní očekávání nejnáročnějších hostů. Jedním z nich je i rodinný hotel Cavallino Bianco, který je určený výhradně pro rodiny s dětmi. Hotel leží ve vyhlášeném jihotyrolském údolí Val Gardena, které je součástí oblíbeného okruhu Sella Ronda.

Více informací o hotelech na www.familienhotels.com a na 
www.cavallino-bianco.com.

S dětmi můžete vyrazit na sáňky nebo na sněžnice, projet se na koni, na bruslích nebo na běžkách. Ideálním místem pro rodinnou dovolenou je vysokohorská pastvina Seiser Alm/Alpe di Siusi. Právě zde se mohou vaše děti jednoduše naučit lyžovat, protože od letošní zimní sezony zde lyžařská škola Skischule Schlern 3000 nabízí výuku lyžování v českém jazyce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Další informace nawww.seiseralm.it.

Snowtubing na Kronplatzu / Plan de Corones

Snowtubing nabízí skvělou zábavu pro malé i velké. Zkuste si i vy sjet sjezdovku ve velké pneumatice - ať už ve dne, nebo v noci, kdy to je ještě napínavější. Kdykoliv během dne a bez předchozí rezervace si můžete užít tuto jedinečnou zábavu.

Další informace na www.kronplatz.com.

„Drop in“ Dolomiti Super Freestyle Day

Oblíbenou disciplínou mezi mladými sportovci je lyžařský styl freestyle, jehož popularita se každý rok zvyšuje. Skoky, salta a jiná vzdušná akrobacie – to je nový trend v lyžování teenagerů. Z tohoto důvodu pořádá komplex Dolomiti Superski v zimní sezóně  2011/2012 další ročník “DROP IN” Freestyle Day. Mezi vyznavači freestylu se výraz „drop in” používá k označení prvního setkání s touto zábavnou aktivitou. „Drop in” je ale zároveň varováním pro ostatní, že se dotyčný právě chystá na zdolání některé z překážek ve snowparku. Každý tak pochopí, že se dává do pohybu a dá si pozor, aby nedošlo ke střetu nebo zranění.

Cílem akce je představit účastníkům freestylové techniky bezpečnostní pravidla a vysvětlit důležitost ochrany přírody. Zúčastnit se mohou děti od 12 do 18 let. Zkušení lektoři celkem 23 lyžařských škol jim ukážou nové způsoby jízdy na lyžích či snowboardu, při kterých se občas ocitnou i hlavou dolů. Série freestylových dnů zde probíhá pravidelně od poloviny ledna letošního roku. Dvakrát týdně se dny freestylu konají ve 21 snowparcích areálu Dolomiti Superski – ve středu pro ty, kteří tu tráví svou zimní dovolenou, a v sobotu pro ty, kteří přijíždějí jen na víkend.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nabídky výhodného lyžování

Dolomiti SuperKids – děti do 8 let zdarma

Děti do 8 let mají po celou zimní sezonu lyžování v síti Dolomiti Superski zdarma, děti od 8 do 16 let si zalyžují s 30 % slevou na skipas. Tyto podmínky platí v případě zakoupení skipasu jedním z rodičů, dítě pak získá skipas na stejné období zdarma nebo se slevou.

Slevy pro děti v údolí Eisacktal / Valle Isarco

Od 17. března platí v jihotyroském Ratschings/Racines zvláštní nabídka pro rodiny s dětmi. Děti do 8 let budou mít lůžko v pokoji rodičů a skipas zdarma. Děti do 12 let dostanou 50% slevu na skipas a ubytování.

Více informací o výhodných nabídkách Dolomiti Superski najdete na www.dolomitisuperski.com

Více informací o Jižním Tyrolsku naleznete na webových stránkách
www.suedtirol.info a na www.facebook.com/jiznityrolsko.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,340 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma