Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Soutěž pro odvážné: Získejte letenky v hodnotě 100 000 Kč s Pelikánem

Soutěž pro odvážné: Získejte letenky v hodnotě 100 000 Kč s Pelikánem
zdroj: tisková zpráva

Máte podivné nebo nezáviděníhodné příjmení? Rádi byste tento rok ještě vyrazili někam na dovolenou? Řešení je jednoduché. Změňte si své příjmení na Pelikán nebo Pelikánová a získejte šanci vyhrát letenky v celkové hodnotě 100 000 Kč.

Nepovím, Vzteklá, Skočdopole, Straširybka, Nejezchleba či Pytel určitě nejednou slyšeli posměšky na adresu svého příjmení a leckdy přemýšleli o jeho změně. Internetový server Pelikan.cz, prodejce výhodných letenek a ubytování, jim teď nabízí jedinečné řešení této situace. Vyhlašuje totiž 15. srpna 2011 soutěž o letenky v neuvěřitelné hodnotě 100 000 korun.

REGISTROVAT SE DO SOUTĚŽE MŮŽETE ZDE.

První krok k výhře - odvaha

Prvním krokem k výhře je odvaha. Hlavní podmínkou soutěže je totiž změna vlastního příjmení na Pelikán nebo Pelikánová. Pokud se rozhodnete, že do toho půjdete, vše, co musíte udělat, je zaregistrovat se do soutěže prostřednictvím webového formuláře na internetovém portálu www.pelikan.cz. Přihlašovat se můžete až do 15. září 2011. Účastníkem soutěže může být každá osoba starší 18 let s trvalým bydlištěm v České republice, která je svobodná a není nositelem příjmení Pelikán/Pelikánová, ale je ochotna si jej změnit na toto jméno.

Druhý krok k výhře - změna příjmení

Ze všech přihlášených soutěžících vybere porota 16. září jednoho šťastlivce, který bude vyzván ke změně příjmení. Na přejmenování bude mít celkem jeden týden, a pokud do té doby předloží doklad o změně příjmení, cena v podobě letenek nebo ubytování v celkové hodnotě 100 000 korun bude znát svého výherce.

Soutěž pro méně odvážné

Pokud máte své příjmení rádi a měnit si ho nechcete, můžete se zúčastnit vedlejší soutěže o letenky pro dvě osoby do jedné z těchto destinací dle vlastního výběru: Londýn, Paříž, Řím, Milán, Madrid nebo Amsterdam. Stačí jen odpovědět na tři soutěžní otázky a zaregistrovat se do 15. září prostřednictvím webového formuláře nebo prostřednictvím Facebooku. Ze všech správných došlých odpovědí bude poté 16. září vylosován jeden výherce, který získá letenky pro dvě osoby.

Samozřejmě je zde vždy možnost, že některá ze soutěživých dam je zasnoubená s panem Pelikánem. V tom případě by spojila příjemné s užitečným a kuriózním způsobem zafinancovala vysněnou svatební cestu. Pro všechny ostatní jsou úplná a platná pravidla po dobu konání kampaně na prejmenujse.pelikan.cz a soutěžící mohou posílat své dotazy na kontaktní e-mail prejmenujse@pelikan.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma