Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Soutěž: Vytvořte si knihu z vlastních fotografií

Soutěž: Vytvořte si knihu z vlastních fotografií
zdroj: tisková zpráva

Tři z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku, získají zdarma poukázku na výrobu velké Fotoknihy v hodnotě 740,-Kč.

Užili jste si léto? Vychutnali jste si dobu prázdnin, dovolených, dnů plných lenošení i aktivního odpočinku? Podnikali jste výlety, rodinná setkání a dlouhé večery jste strávili s přáteli na zahradní sešlosti? Hodně jste fotili? Určitě ano, protože všechny tyto krásné zážitky stojí za to, abychom si je patřičně zdokumentovali. A nejlepší způsob, jak to provést a zároveň se potěšit, je vlastní kniha plná fotek. Fotokniha je vámi sestavená kniha, poskládaná z vašich digitálních fotografií. Vytvoříte si jí pomocí speciálního programu, který si velmi snadno stáhnete do svého počítače na www.tiskproradost.cz. Sami si vymyslíte grafiku, vytvoříte popisky, zvolíte pozadí stránek, rámečky fotografií, kliparty - to všechno máte díky programu AlbumMaker pod kontrolou - vyrábíte svou vlastní knihu ve vašem domácím nakladatelství. A výsledek? Domů vám dorazí profesionálně vytištěná kniha na křídovém papíře. Nyní máte jedinečnou šanci vytvořit si vlastní fotoknihu zdarma! Pomocí portálu www.tiskproradost.cz. a programu AlbumMaker si můžete sestavit fotoknihu, která udělá radost vám, nebo vašim blízkým. Tři z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku, získají zdarma poukázku na výrobu velké Fotoknihy v hodnotě 740,-Kč. Napište nám alespoň 3 produkty, které nabízí portál Tisk Pro Radost. (nápovědu naleznete na www.tiskproradost.cz. )
PRAVIDLA - Soutěž probíhá ve dnech 22. - 28. září 2009. Odpovědi zasílejte pouze jednou a to na e-mail redakce. - Cenu obdrží 50., 100. a 150. odpověď. - NEZAPOMEŇTE uvést jméno, příjmení, adresu a telefon! - Ze soutěže budou vyřazeny odpovědi ze stejné emailové adresy a od stejného odesílatele (adresa bydliště). - Výhercem soutěže se nemůže stát žádný ze zaměstnanců (a jejich rodinných příslušníků) společnosti TISCALI.
Portál TiskProRadost nabízí profesionální výrobu fototiskovin sestavených z vašich fotografií. Prosazuje se především kvalitou designu a nabídkou nových, netradičních a cenově dostupných produktů pro každého, kdo chce udělat radost sobě nebo svým blízkým. Příprava produktů v progamu AlbumMaker je uživatelsky snadná, vše si můžete vytvořit v pohodlí domova. Program je zdarma ke stažení na www.tiskproradost.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,540 23,720
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma