Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

5 nejkrásnějších pláží u jezera Lago di Garda

5 nejkrásnějších pláží u jezera Lago di Garda
zdroj: Lago di Garda Trentino

Slunce se svými blahodárnými paprsky hřeje na kůži a nechává nás zažít blažený pocit. Prostory pláží nabízí klid a ticho pro četbu dobré knihy a naslouchání zvuku vln, které se tříští o břeh a jsou vytvářeny větrem Ora.

Jestli je slovo relax u vás doma na denním pořádku, jsou prázdniny u jezera Garda právě to, co vám pomůže zregenerovat se, utéct stresu a posílit vaše tělo před příchodem dlouhé zimy.

  1. Jezero Tenno, jehož barva hladiny přechází od modré ke smaragdově zelené, je ponořené do pohádkové lesní vegetace. Nacházíte se na pláži s kameny a travnatým porostem v neskutečném klidu a zároveň s místy, kde se můžete občerstvit, udělat si piknik či využít toalet (je zde také pláž ve východní části, kde jsou psi vítáni).
  2. Pláž MiralagoRiva del Garda, další místo pro odpočinek obklopené vysokými a zelenými horami obklopujícími městečko Riva. Tento kout, který tvoří oblázková pláž, je vhodný k četbě a nabízí také možnost skoků do vody z dlouhého mola na jezeře vhodného k odpočinku.
  3. Lido di Arco, zde je nekonečná pláž nabízející jistotu, že tu budete sami a užijete si dlouhé kamenité pláže s rozsáhlým lesem. Plavání a šlofík na pláži bude vaším hlavním denním úkolem!
  4. Ceniga (Dro) - a kdo říká, že existuje pouze jezero? Také příjemné vody řeky Sarca vám mohou nabídnout odpočinkovou dovolenou. Zde v městečku Ceniga se nachází malá pláž z bílých kamínků, na kterou se dostanete díky cyklostezce pěšky, nebo na kole. Tato pláž je ponořená do ticha a klidu a nabídne vám působivý pohled na starý římský most.
  5. A výčet pláží uzavíráme další pláží podél řeky Sarca v Arcu, lokalitě Moletta. Tento malý a skrytý kout obklopený stromy, které zajišťují soukromí, je okouzlujícím místem vhodným pro odpočinek a také pro děti.

Určitě vás přepadla touha objevit všechny pláže v oblasti. Další informace: www.gardatrentino.it

c-lago-di-garda-trentino zdroj: Lago di Garda Trentino

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma