Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 1°C Oblačno

Je dovolená na Krétě to pravé i pro vás?

Je dovolená na Krétě to pravé i pro vás?
zdroj: tisková zpráva

Kréta je největší ostrov Řecka a patří k také těm nejoblíbenějším. Každoročně se na tento ostrov vydávají tisíce turistů. Ti ale často stráví dovolenou poblíž hotelu a hlavním kritériem kvality jsou pro ně čistota vody v bazénu a frekvence výměny ručníků. Co když chcete od dovolené více? Co když chcete objevovat přírodu, jezdit na výlety, sportovat, anebo se uchýlit do soukromí ve dvou? Je to ta pravá destinace i pro vás?

Když chcete objevovat krásy přírody…

…tak si Krétu rozhodně užijete! Pro svou rozmanitost je často nazývána „šestým kontinentem.“ Najdete tu vysoké hory i hluboké kaňony, krasové jeskyně, úrodné náhorní plošiny a hlavně překrásné pobřeží a čisté moře. Některé pláže Kréty jsou nádherně písčité, jiné dramaticky skalnaté.

Když nechcete jen ležet na pláži…

Dovolená na Krétě je nejen příležitostí k obdivování přírodních krás, ale také k poznávání historie a místních tradic.

Pokud trávíte svou dovolenou rádi aktivně, na Krétě se nudit určitě nebudete. Kromě rozmanitých vodních sportů se můžete na Krétě věnovat také cyklistice nebo dokonce golfu!

 Tip: Krétský golfový klub spolupracuje s řadou hotelů, jejichž klienti mají zvýhodněné podmínky.  Pokud budete hledat spoluhráče, stačí se zapsat do seznamu v příslušném hotelu. Proč nestrávit třeba dovolenou věnovanou golfu právě v Řecku? Na golfrecko.cz zajistíte golfovou dovolenou jedna dvě!

knossos_1920x1200 zdroj: tisková zpráva

Když si chcete užít romantiku ve dvou…

Kréta je ideální místo pro rodiny s dětmi, ale také pro zamilované páry. Na Krétě byly vybudovány nádherné hotely, ideální pro strávení romantické dovolené ve dvou nebo nezapomenutelné svatební cesty. A pokud budete chtít opravdu nezapomenutelný romantický zážitek, můžete využít také romantické projížďky na koních.

Pokud se chcete vyhnout ostatním turistům a hromadnému stravování,můžete si zvolit ubytování s možností vaření v klidném studiu, které je jen několik minut od písečné pláže.

Tip: Jen 200 metrů od písečné pláže se nachází Villa Ria, která nabízí příjemné soukromí a komfort.

P1020738 zdroj: tisková zpráva

Na Krétě si na své přijde zkrátka každý

Ať už se rozhodujete, kam se letos vydat s rodinou, partnerem nebo rodiči. Ať už toužíte po ruchu nočního života nebo poklidné dovolené. Ať už chcete dovolenou strávit na pláži nebo aktivně. Kréta je místo, kde strávíte dovolenou snů!

Tip:Na dovolenou se vypravte se spolehlivou a prověřenou cestovní kanceláří. Vyhnete se tak komplikacím a nepříjemnostem. Do Řecka se můžete s důvěrou vydat s cestovní kanceláří Greece Tours.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma