Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Online půjčka Cool Credit

Online půjčka Cool Credit
zdroj: tisková zpráva

Online půjčka je nejrychlejším způsobem, jak si půjčit peníze. O její oblibě svědčí fakt, že počet klientů, kteří online půjčky využívají, stále vzrůstá. Je ovšem třeba vždy předem dobře zvážit svou schopnost splácet. Pro jaké klienty je online půjčka vhodná, jak postupovat a na si dát pozor?

Výhody online půjčky

Nejrychlejší cesta k získání finančních prostředků

Hlavní výhoda online půjčky spočívá v tom, že klient může bez zbytečných průtahů vyřídit vše potřebné během krátké chvilky. Peníze jsou na klientův účet obvykle odeslány během několika málo minut od podání žádosti.

Možnost vyřídit půjčku odkudkoli

Online půjčka je řešením pro všechny, kteří se ocitli ve finanční tísni a potřebují svou situaci vyřešit okamžitě. Pokud potřebujete peníze ihned, může pro vás být online půjčka tím pravým řešením. Nemusíte nikam chodit a vše můžete vyřídit přímo z pohodlí domova, cestou do práce nebo třeba i během dovolené kdekoli na světě. Stačí vám jen připojení k internetu a mobil. Pohodlnější sice je vyplnit žádost na počítači, ale obejdete se i bez něj.

I pro ty, kterým banka nepůjčí

Nebankovní půjčky jsou řešením pro řadu klientů včetně těch, kteří mají problém se získáním některého z úvěrových produktů v bance. Při schvalování žádosti totiž nehraje roli, zda je žadatel veden v registru dlužníků. Dosáhnou na ni dokonce i nezaměstnaní, kteří si aktivně hledají práci, a čerství absolventi. K žádosti totiž není třeba přikládat aktuální doklad o příjmu. A samozřejmě není třeba ani hledat ručitele.

Na co si dát u online půjčky pozor

Schopnost splácet

Každý, kdo se rozhodne požádat o online půjčku, by měl mít jasno v tom, z jakých prostředků ji bude splácet. Vždy je třeba v dohodnutém termínu splatit jak jistinu, tak i úroky.

Nezvládáte splácet? Spolupracujte!

Pokud se přece jen dostanete do situace, kdy nejste schopni závazek včas splatit, rozhodně nedělejte mrtvého brouka. Komunikujte a v žádném případě neignorujte upomínky, které vám společnost zasílá. Ignorováním problému se částka jen navýší. A majetek klientů, kteří svou situaci neřeší, může skončit i v exekuci.

Jak probíhá podání žádosti o online půjčku u Cool Credit?

  • V první řadě je třeba zvolit požadovanou částku. U Cool Credit mohou klienti čerpat online půjčku ve výši od 1000 do 20000 Kč.
  • Dále je nutné vyplnit krátký formulář, do kterého žadatel uvede požadované údaje z občanského průkazu. Po odeslání formuláře vyhodnotí společnost během několika minut bonitu žadatele.
  • K odeslání peněz na klientův účet dojde hned po schválení žádosti. Pokud je účet žadatele veden u stejné banky, mohou být peníze i za několik minut.
  • Odesláním financí klientovi je závazek Cool Credit splněn a nastupuje povinnost klienta řádně splácet. Dojde-li k prodlení, Cool Credit klienta okamžitě informuje.
Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma