Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Rodinná dovolená nedaleko Prahy v Resortu Trnová...

Rodinná dovolená nedaleko Prahy v Resortu Trnová...
Resort Trnová | zdroj: tisková zpráva

Toužíte prožít skutečně nezapomenutelný romantický pobyt na zámku?

Pak Resort Trnová je tím ideálním místem. Můžete jen tak odpočívat na terase či v zámecké zahradě, relaxovat v bazénu nebo při masáži a užívat si soukromí a klidu, které tento komplex nabízí.

Resort Trnová totiž od března roku 2013 sdružuje a provozuje objekt Zámku Trnová a přilehlý Penzion Perseus. Díky tomuto spojení lze nyní využít celkovou kapacitu ubytování až pro 50 osob včetně přistýlek a konferenční prostory pro více než 220 osob. Je to zároveň ideální místo pro konání svateb, firemních akcí všeho druhu, sportovních soustředění, rodinných oslav...

zamek_interier zdroj: tisková zpráva

Komplex se nachází v obci Trnová, v klidném zákoutí okresu Praha-západ, asi 8 km od Zbraslavi, v lesích mezi obcemi Jíloviště a Klínec, 2 km po silnici od hlavního silničního tahu na Strakonice. Jeho krásné okolí nabízí široké možnosti pro outdoorové aktivity.

Zámek a penzion nabízí možnost vyžití pro celou rodinu. Na zámku mají hosté k dispozici venkovní terasy, zahradu a dětský koutek. K odpočinku a relaxaci slouží sauna, vyhřívaný vnitřní bazén, fitness a profesionální kulečník. V penzionu je restaurace s venkovní terasou a grilem. V těsném sousedství resortu  je pro milovníky golfu 9-ti jamkové golfové hřiště v Líšnici. Chystáte-li se do Prahy za památkami, pak jistě oceníte, že cesta do centra města trvá pouhých 20 minut jízdy autem.

letecky_resort_trnova_1_653x367 zdroj: tisková zpráva

Resort Trnová poskytuje také ideální kapacitu a prostory pro uspořádání firemních seminářů, teambuildingů či manažerských porad. Ubytovací kapacita zámku 22 osob skýtá neobvyklou možnost soukromí pro uzavřené pracovní skupiny v luxusním zámeckém prostředí.

Resort Trnová má svůj specifický genius loci se zajímavou historií, která sahá až do roku 1688. Jen pro zajímavost, v letech 1907 (1908) až 1911 na zámku často pobývala Ema Destinová, pro kterou majitel vyhradil celé křídlo. Kromě lovu zvěře, ryb a projížděk na koni zde rovněž přijímala četné návštěvy a budila pozornost v té době nezvyklým ženským kalhotovým kostýmem. Zámek Trnová patří mezi české zámky, které mají svou skrytou krásu. Pojďte ji objevit s námi i Vy…

Více info na www.resort-trnova.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma