Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Salomon - francouzská značka s velkou tradicí

Salomon - francouzská značka s velkou tradicí
zdroj: Tisková zpráva

Ve světě outdooru je málo výrobců, kteří se mohou pochlubit tak bohatou a dlouhou historií jako francouzská značka Salomon. Společnost byla založena v roce 1947 a již desítky let vyrábí produkty špičkové kvality, které pomáhají posouvat hranice horských sportů.

Takové bohaté zkušenosti a bohatá historie zavazují. Návrháři této značky se spoléhají na nejmodernější technologie dostupné na trhu, a proto si její výrobky vybírají jak amatéři, tak profesionálové. Oblečení, obuv i vybavení francouzského výrobce používají sportovci, kteří získávají nejprestižnější ocenění a ceny a překonávají zdánlivě nepřekonatelné rekordy.

Profesionální technologie pro všechny

Většinu pokročilých technologií, jejichž vývoj trvá mnoho let, testují špičkoví sportovci. To je fakt. Ale i amatéři, jako jsme my, mají možnost sáhnout po produktech, které nastavují nové standardy na trhu. Značka Salomon již desítky let využívá špičkové technologie, aby svým uživatelům zajistila maximální pohodlí a podporu při jakékoli aktivitě. Pánské a dámské boty Salomon jsou vyrobeny tak, aby poskytovaly maximální podporu při aktivitě.

Proto se boty neliší jen barvami a velikostmi, ale také objemem svršku a tvarováním. Díky tomu je obuv této francouzské značky pohodlná a splňuje skutečné potřeby mužů a žen.

Spolupráce s dodavateli nejlepších technologií

Značka Salomon vyvíjí vlastní patentovaná řešení, která jsou rok od roku pokročilejší. Sáhne však nejen po vlastních, ale i po externích technologiích, které jsou na trhu dobře zavedené. Jedním z takových řešení jsou membrány GTX®, které jsou obecně považovány za nejlepší dostupné na trhu. Boty Salomon GORE-TEX jsou ideální pro turistiku a běh v jakémkoli terénu. Speciální mikroporézní membrána je nepromokavá a prodyšná. To znamená, že kapalná voda nemůže přes membránu "vejít" a vodní pára vyvolaná cvičením může "vyjít".

8a_Salomon - francouzsk† znaüka s velkou tradic°_cestovanitiscali (2) zdroj: Tisková zpráva

Boty Salomon s řešením GORE-TEX® jsou proto ideální na podzim a v zimě, kdy se naše aktivity často odehrávají v dešti a sněhu. Ochrana před promočením ovlivní nejen naše pohodlí, ale i bezpečnost. Pouze suché nohy nás mohou v drsných podmínkách účinně ochránit před omrzlinami.

Široké portfolio produktů Salomon dostupné v nejlepších obchodech

Značka Salomon je výrobcem, který očekává nejvyšší kvalitu nejen od sebe, ale také od svých partnerů. Proto společnost spolupracuje pouze s těmi nejlepšími outdoorovými obchody. Pokud si tedy chcete pořídit pokročilé produkty Salomon, vyplatí se směřovat své kroky nebo kliknutí k autorizovanému partnerovi značky. Snadno tak najdete vše, co potřebujete na pěší túru, běh nebo skialpy. Špičková kvalita zpracování zaručuje, že vámi vybrané vybavení, obuv a oblečení vydrží mnoho sezón. Značka se také zaměřuje na moderní a ekologické výrobní postupy.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma