Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 3°C Slabý déšť

Slevy na poslední chvíli? To vůbec nemusí být špatný nápad

Slevy na poslední chvíli? To vůbec nemusí být špatný nápad
Slevy | zdroj: ThinkStock

Jeden z největších českých slevových serverů Zapakatel.cz je nejenom fenomenální v cestování, ale může být také vhodným způsobem jak si za velmi výhodné ceny pořídit něco doslova na poslední chvíli. Postačí na www.zapakatel.cz čas od času sledovat sekci Doprodej. V té se nacházejí pouze mimořádně prodloužené slevy, které lze zakoupit a zaplatit pouze v zákaznických centrech.

Kubánské doutníky CERUTOS, bezdrátový GSM Alarm, luxusní paštiky NAUTA, lodičky Zara, cestovní kufr na kolečkách. Sada ručníků, kávovar Solac, batohy Respiro, vodní dýmka ale i lyžařské zájezdy či pobyty pro dva na řadě míst České republiky. To jsou jenom některé ukázky z aktuální nabídky v doprodeji.

Slevové servery po skoro třech letech existence na českém trhu mají své pevné místo a slouží stovkám tisíc zákazníků. Můžete se na ně dívat trochu jako na koše plné velmi různorodých nabídek v hyper a supermarketech. Jenom na vás záleží, jestli si v „koších“ najdete něco, co se vám bude zrovna hodit. Nebo něco co se bude hodit někomu z vašich blízkých.

Slevové servery jsou vítanou příležitostí k ušetření peněz, ale neobejde se to bez sledování nabídky. Nezapomínejte se na www.zapakatel.cz vracet a sledovat, jestli se zrovna v nabídce neobjevilo něco, co by se vám hodilo. Ať už to k něčemu potřebujete, nebo prostě sobě nebo někomu jinému udělá radost. 

Zdroje:
Zapakatel.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,500 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma