Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Občasný déšť

Stát se hvězdou ve filmu je jednodušší než se zdá

Stát se hvězdou ve filmu je jednodušší než se zdá
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Získat roli ve filmu je jednoduché. Stačí jen poslat video a získat co nejvíc hlasů.

Získat roli ve filmu nemusí být vůbec těžké. V podstatě v tom významnou roli hraje náhoda a štěstí. Sám se o tom  letos v červenci přesvědčil Tomáš Měcháček, když získal hlavní roli v sérii žánrových filmů na Samosebou.cz. Během následujících měsíců tak získal možnost ztvárnit hlavního hrdinu ve westernu, gangsterce, kung-fu, romantické komedii nebo filmu noir.

V poslední, vánoční epizodě, se ale producenti rozhodli pro drobnou změnu v obsazení hlavní role. Tomáše by měl vystřídat někdo z vás. A co musíte pro to, abyste si v posledním díle série zahráli udělat? Stačí na Samosebou.cz nahrát své video, jak předvádíte scénku, kterou si můžete vybrat ze šesti zadání.  Deset účastníků s nejvíce hlasy následně postoupí do finále, kde konečného vítěze vybere sám producent.

Na projektu společnosti EKO-KOM pro podporu třídění odpadu se podílela celá řada známých jmen. Mezi režiséry můžeme jmenovat například Miroslava Ondruše, Radima Špačka, nebo Katarínu Šulajovou, z hereckého obsazení pak třeba Norberta Lichého nebo Jiřího Ornesta.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma