Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Unikátní výlet do zákulisí filmových studií Barrandov už 1.9.2012

Unikátní výlet do zákulisí filmových studií Barrandov už 1.9.2012
zdroj: Mediafax

Filmová studia Barrandov otevírají 1.9.2012 svoje brány široké veřejnosti, aby předvedly svoje řemeslo v továrně na sny. Ideální příležitost pro všechny zvídavé filmové fanoušky.

Než na Barrandov vyrazíte, tak si nezapomeňte zarezervovat prohlídky, které vás zajímají. (Registrační formulář naleznete zde) Studia připravily celkově 6 různě zaměřených prohlídek. Ze zkušenosti z minulého ročníku si registrací ušetříte nervy či zbytečné rozladění. Prohlídka probíhá za plného provozu studií, takže organizátoři museli z bezpečnostních důvodů omezit kapacitu.

Prohlídka filmového ateliéru vám přiblíží výhody studiového natáčení. Další okruh vás zavede na exteriérový pozemek studia, kde v současnosti stojí rozsáhlá dekorace historického seriálu Borgia. Budete mít možnost poznat specializovaná pracoviště filmových laboratoří a pochopit důležitost filmové postprodukce. Při návštěvě barrandovských dabingových studií si zase sami vyzkoušíte práci herce v dabingu a DVD s vlastní nahrávkou si budete moci odnést domů. A kromě pravidelně otevíraného Fundusu kostýmů tentokrát zpřístupníme i budovu nábytku a rekvizit.

Vstupné na každý prohlídkový okruh je 50 kč / osobu. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Platí se na místě v hotovosti.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma