Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Zataženo

Adventní trhy po Evropě snadno a levně s Zapakatel.cz

Adventní trhy po Evropě snadno a levně s Zapakatel.cz
Adventní Vídeň | zdroj: tisková zpráva

VIDEO. Adventní trh v řadě Evropských měst můžete letos pořídit levně se slevovým serverem Zapakatel.cz, stačí se podívat do nabídky cestování se Zapakatel.cz  a vybrat si z nabídky jednodenních výletů na řadu adventních trhů.

Adventní Norimberk, Vídeň, Salzburg, rakouský Baden s rejem čertů, Schladming či Drážďany jsou příležitost k návštěvě zahraničí a tamních proslulých adventních trhů. Vedle adventní atmosféry, kterou nikde jinde hned tak nezažijete, můžete snadno pořídit osobité dárky pro všechny blízké. A ještě navíc ochutnat tamní typické poživatiny, ať už je to jídlo, nebo pití.

Zapakatel.cz od počátku října nabízí jednodenní autobusové výlety na adventní trhy v evropských městech a v nabídce se tyto výlety budou objevovat ještě v celém předvánočním období.

Pokud byste navíc chtěli něco netradičního, zkuste rakouský Baden a nezapomenutelný průvod čertů. Po celodenním koupání v císařských lázních můžete objevovat průvod až 150 typických rakouských čertů ve fantastických maskách. Každoroční aktivita známý pod názvem Perchtenlauf má své kořeny v mysteriózní alpské tradici, která se konala vždy v předvánočním období a zpravidla také ještě před koncem zimy. Počátky této tradice sahají až do šestnáctého století a souvisí se starověkou bohyní označovanou jako Frau Perchta.

Zajezdy na adventní trhy s pomocí jednoho z největších slevových serverů Zapakatel.cz pořídíte za několik stovek korun. Koupit a zaplatit můžete na Internetu, případně i v hotovosti v pražském či brněnském zákaznickém centru.  Zapakatel.cz najdete na www.zapakatel.cz a budete-li hledat adventní nabídku, stačí se podívat do sekce Cestování.

Zdroje:
Zapakatel.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma